[icon icon=”pencil” size=”2x”]SRTH leerling *Mieke

Door Moeder
Ik ben heel erg dankbaar dat er RT voor mijn beide dochters was! Mijn oudste dochter die in groep 8 zit, heeft er toch veel aan gehad. Het heeft haar veel zelfvertrouwen gegeven doordat er steeds extra aandacht werd gegeven aan de vakken die zij als moeilijk ervaart. Mijn jongste dochter zag ik geleidelijk ook groeien! Vond de samenwerking met de RT-er ook prettig, vond dat er naar mij geluisterd werd en zo vormden we één lijn betreft de aanpak van de RT-les die op school werd gegeven. Bij deze wil ik iedereen bedanken die het mogelijk heeft gemaakt om dit te realiseren!

Door Mieke
Ik vond het fijn om extra hulp te krijgen. Ik heb er veel van geleerd zoals rekenen en begrijpend lezen ,maar ook zelfvertrouwen van gekregen. Ik heb veel geleerd en dat kan ik allemaal meenemen naar de middelbare school.

Door zusje Mieke (krijgt ook RT mogelijk gemaakt door SRTH)
Ik vind het fijn om extra hulp te krijgen, met begrijpend lezen gaat het nu veel beter, en we zijn nu bezig met rekenen maar ik hoop dat ik daar wel een keer een voldoende voor krijg.
Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en dat vind ik heel fijn. Ik vind het heel fijn dat ik nu bijles krijg en ik vind het ook wel leuk dat ik er iets over mag schrijven.

Door de juf van Mieke
Het is erg fijn dat SRTH bestaat voor kinderen die leerachterstanden hebben. Als leerkracht heb ik hier fijne ervaringen mee gehad. Ik heb een leerling erg veel zien groeien en ze was altijd erg enthousiast over haar begeleiding.

*Mieke is niet haar echte naam

[icon icon=”pencil” size=”2x”]SRTH leerling *Sanne

Door Sanne
Ik vind het fijn om bijles van jou te krijgen. ik heb veel van jou geleerd. Ik vind het ook gezellig.

*Sanne is niet haar echte naam

[icon icon=”pencil” size=”2x”]Intern Begeleider BS De Lindt
Wij vinden het geweldig dat jullie Stichting het op deze manier mogelijk maakt om kinderen in een kwetsbare thuissituatie toch gebruik te kunnen laten maken van RT-ondersteuning. Zo worden hun kansen vergroot om een goede start te maken in hun onderwijscarrière. Dit is belangrijk voor hun zelfvertrouwen en om een beter toekomstperspectief te hebben.